Consultancy uitvoering

Algemene business development.
Algemeen advies naar logistieke verbeteringsprocessen.
Reach/ enige vertegenwoordiger.
Vakbekwaamheid voor nationaal- en internationaal goederenvervoer.

Als professionele partner kan LOF BVBA ook voor u optreden binnen deze deelaspecten;

Bedrijven gingen u voor wanneer ze ons mee aan boord namen om nieuwe interessante business cases te onderzoeken en verder uit te werken. Deze desbetreffende dossiers kunnen van verschillende aard zijn en situeren zich niet altijd in ons strikt ervaringsgebied.

Onze background daarentegen helpt ons iedere keer opnieuw om de essenties in het geheel te definiëren en zodoende correct te rapporteren binnen de geest van de opdracht.

goederenvervoer
Logistiek Lof

Loopt een bepaald (logistiek) proces in je organisatie niet goed en wenst u graag het advies van een onafhankelijk bedrijf/ consultant binnen deze context?
Geen probleem, wij staan klaar voor u!

Iedereen heeft er de mond van vol. Reach is een verordening van de Europese Unie die aangenomen is om de gezondheid van de mens het en milieu beter te beschermen tegen de risico’s die chemische producten kunnen opleveren. Tegelijkertijd zal reach het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU verbeteren. De implementatie van het reach traject voor een welbepaald artikel/ product binnen een organisatie is niet evident en is meestal zeer tijdrovend. In dit traject kan LOF BVBA ook een helpende hand bieden om het kluwen te ontrafelen en advies te geven waar nodig.

Met een nationale- en internationale vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg is de erkenning als deskundige voor het runnen van een modern transportbedrijf geen probleem.

Onder de vorm van een doorgedreven consultancy opdracht kan LOF BVBA uw transportfirma daadwerkelijk dagelijks leiden. Heeft u plannen een nieuw transportbedrijf op te starten of bent u reeds een gevestigde waarde maar ben u op zoek naar een dynamische partner om uw transportbedrijf met de nodige vergunning en advies te leiden, dan staan we opnieuw klaar voor u!

Transport goederenvervoer

Wil je graag meer info over onze werking?